På event med Loppi

food & lifestyle - loppi - oscar jöback - nina hermansen - caroline ahlqvist - hela sverige bakarI lördags så var jag på en riktigt trevlig ”Food & Lifestyle” event som Loppi hade fixat till för oss bloggare. Detta var andra året i rad för mig och jag blev inte alls besviken. Nä, det var riktigt trevligt att få träffa andra bloggare som man har lärt känna med tiden. Det var även ett mycket intressant program som Loppi hade fixat till där konferenciern inte var mindre än  Nina Hermensen. Hon var riktigt bra och bjöd verkligen på sig själv.

Blanda annat så var gästerna: John Opsahl – grundaren av Supernature, Caroline Ahlqvist – senaste vinnaren av Hela Sverige bakar, Loppi’s Oscar Jöbäck som peppade oss hur vi ska bättre vardagsmotionera m.m.

Vi fick även en god lunchwrap av Birka och en massa mingel bland olika sponsorer och utställare så som blanda annat OBH Nordica, Allevo, Sia Glass, Yves Rocher, Supernature och många fler.

Caroline o jag

På bilden ser ni mig och super super trevliga Caroline Ahlqvist (senaste vinnaren av Hela Sverige bakar). Hon hade bakat en massa gott som vi fick provsmaka och jag var bland dom första att göra det. Caroline hade gjort en fantastisk chokladtårta med lakritsfyllning och jag fick receptet! Tusen tack Caroline. Vi fick även veta att snart så kommer Hela Kändis Sverige bakar på TV4. Kändisar som kommer vara med  och tävla är Anna Book, Ewa Fröling, Dick Harrisson, Kjell Eriksson, Erica Johansson, Yvonne Ryding, Peder Lamm och Evy Palm.

Loppi goodiebag

Goodiebagen som vi fick med oss  var sprängfylld med olika saker från alla snälla sponsorer, tusen tack för allt i den.

PrintFriendly and PDFPrint Friendly

One comment

  1. Marlene says:

    Grattis! Du har vunnit inträde till Fitnessgalan för två personer. Återkom till mej med namnen på de som som ska gå och vilken dag ni väljer.

Kommentera