Veckans middagstips nr: 37/2014

 

Det är redan mitten av oktober och det börjar märkas. Termometern sjunker och igår såg jag att folk fick skrapa vindrutorna på sina bilar, frostnätterna har alltså kommit. Kikade lite i kalendern och såg att nästa söndag är det dags att ändra till vintertid och det är 6 veckor till första advent. Jag har sagt det hundra gånger tidigare och jag kommer säga det hundra gånger till: tiden går alldeles för fort! Kram på er/ Nadja

Hoki med gräddig purjolökssås

     Kycklinggryta med kabanoss          Ugnstekt falukorvspytt med ägg

     Kasslerpizza med champinjoner     Fläskbog med ris och stekt potatis     Fisk med kall gräslökssås

Måndag: Hoki i gräddig purjolökssås (propoints)

Tisdag: Kycklinggryta med kabanoss (propoints)

Onsdag: Oregano- och paprikabiffar (propoints)

Torsdag: Ugnstekt falukorvspytt

Fredag: Kasslerpizza med champinjoner

Lördag: Fläskbog med ris och stekt lök

Söndag: Panerad fisk med kall gräslöksås

Veckans söta: Choklad och lakritsfudge

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.