Vinn Allerums Prästost, lagrad i 18 månader

 Tävlingen är avslutad!

Vem har lust att provsmaka Allerums Prästost som är lagrad i 18 månader? Det är en smakfull och kraftfull ost som passar både som pålägg och på ostbrickan. Ostens fylliga smak och krämiga egenskaper gör så att den även passar perfekt som ingrediens i matlagning. 

Jag har fått tre presentcheckar att dela ut. Så om du är en av dem som vill ta chansen att få provsmaka Allerums Prästost 18 månader så ska du absolut lämna en liten kommentar i detta inlägg. Tävlingen avslutas redan på fredag  kl 18.00 så lämna dina avtryck redan nu..

Ett tips på vägen… denna ost är liksom perfekt att använda till detta favoritrecept:

Ostlängd med skinka och purjolök

(klicka på bilden så kommer du till receptet)

Print Friendly, PDF & Email

45 thoughts on “Vinn Allerums Prästost, lagrad i 18 månader

 1. Hej! Jag vill absolut vara med och tävla, det skulle vara kul att testa en ny ost /Ostomanen

 2. Jag kan tyvärr inte äta ost men nim sambo är helt galen i ost. Så han skulle bli riktigt glad om han fick lite ost 🙂

 3. Wow en ost helt i min smak här hemma blir det bara mes ostar som inte smakar något för frugan och kidsen vill inte ha en ost med smak så detta vore perfekt för mig en ost till bara mig

 4. Vill alltid testa nya ostar =) Har du föresten testat Coops egna Slanke 10% – det kallar jag en ost – otroligt god men svår att få tag i!!!

 5. Åh, Allerums ” vanliga” prästost är min absoluta favorit!! Vore jättekul att få testa en 18-månaders!! =)

 6. Jag älskar ost!
  Är gärna med om att få chansen att provsmaka denna ost.
  Mvh yogi.

 7. Jag är gärna med i utlottningen!
  Nog för att jag själv inte är så överdrivet förtjust i ost överhuvudtaget, men mina stamceller skulle nog bli överlyckliga då det konsumeras en hel del skivor, dagligen, här hemma! 🙂

 8. Klart jag vill ta chansen att få en god ost!!
  Ost kan man ha till mycket och då gärna en med lite smak.
  Hoppas på tur!!

 9. Är gärna med och tävlar om ostcheckarna. Sambon är förtjust i denna ost. Dina fyllda ostlängder såg smarriga ut.

 10. Jag är tävlings-sugen som katten. Jag har aldrig tur att vinna nån gång. Men man måste ju köpa en lott för att vara med i dragningen, eller hur… Kram

 11. Äntligen en tävling som jag kan delta i!!! Du har en sån inspirerande blogg och jag har följt dina receptförslag både vardag som fest. Tack ska du ha och just den här Ostlängden satt som en smäck en söndagkväll när man var sådär sugen, mums! Fortsätt med din inspiration så har jag det lite lättare framöver 🙂

 12. Jag är jätte gärna med att tävla! Och den där ostlängden testade jag förra veckan och den kom bannemej upp på första platsen på favoriträtter direkt! Otroligt god! TACK för receptet! Ha det bra! Kram Daniella – BakeCake

 13. Vill självklart vara med och tävla om god ost. Sätter mitt lilla avtryck här 🙂

 14. Försöker lära mig äta annat än hushålls ost(smaklös!)så detta hade varit perfekt 😀

Comments are closed.