Nyheter

Alpro Mild & Creamy Yoghurt

Jag har fått provsmaka Alpros nya yoghurtserie ”Mild and Creamy”. Jag kan säga att jag blev väldigt glatt överraskad. Yoghurtarna var precis som man utlovade milda och krämiga. Man kände knappt att dessa produkter var gjorda av soja och inte av mjölk.

Alpro -mild and creamy yoghurt

Yoghurtarna finns i dessa smaker: naturell, blåbär, jordgubb med rabarber och vanilj. Jag lät några på jobbet provsmaka och vi var nog alla eniga om att Vaniljyoghurten var godast. Jordgubb med rabarber kommer på andra plats enligt mig.

Alpro - mild and creamy yoghurt

Dessa yoghurtar passar även till den som är laktosintolerant, laktosallergiker samt om man är vegan. Gå in på Alpros hemsida om du vill veta mera eller var med i deras tävling som pågår just nu.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.