Nadja provsmakar

Älskade MER fyller 50 år!

 Vem av oss har inte haft en liten MER dricka i ryggsäcken under skoltidens utflykter? Det hade i alla fall jag som liten och jag förde även över traditionen på min barn. Nu fyller älskade MER hela 50 år och firar detta med en ny smak: Persika/Melon. Jag säger bara så här: FULLTRÄFF! Detta är nog den godaste MER jag har druckit någonsin. Tänk er ett högt glas full med isbitar och med denna goda MER och en liten drink paraply i den och du är i himmelriket! Jag ger den helt klart 5 poäng av 5 möjliga! Håller nu tummarna hårt att de behåller smaken i ordinarie sortiment.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.