Nadja provsmakar

Anton Bergs Salmiak Choklad

 

Min kära vän Anna vet att jag älskar Lakrits och Salmiak så hon tipsade mig om denna choklad och sa att den var jättegod. Och tro mig, den är verkligen det. Mörk choklad som inte är så bitter med små crunch bitar av salmiak, underbart! Att den också är Fairtrade är bara bättre. Mitt betyg är 5 av 5 möjliga, toppbetyg med andra ord! 

Tillägg: Jämför inte denna med Fazers Salmiakkii som är dundergod med sin härliga, ljuvliga, kladdiga lakritsfyllning. Anton Bergs choklad är mer av en choklad som passar perfekt till kaffet och är inte direkt ”godis”.

Print Friendly, PDF & Email

9 Comments

 • Wow, den ska jag köpa nästa gång jag handlar! 😛

 • Martina

  2010/01/20

  Oj, smaken är verkligen delad 🙂 Jag gjorde ett inlägg häromdagen om bl a den chokladen, jag tyckte inte den var god, riktig usel faktiskt! Ja, alla har vi olika smak 😉

 • Natalie

  2010/01/20

  Mums!!
  Tack för tipset till ännu en lakrits/salmiak-älskare!!

 • Jessica

  2010/01/20

  Ojoj, en för och en emot, denna måste man ju testa 🙂

 • mimmismat

  2010/01/20

  Choklad är inte mitt favoritgodis, men säg salmiak så är jag med…

 • Anna

  2010/01/20

  Visst är den super god

  Anna

 • Den ska jag köpa! Anthon Berg är helt i min smak! 🙂

 • Fridas kök

  2010/01/21

  Jag gillar kombinationen av lakrits och choklad (Fazer har en jättegod salmiakchoklad) men jag ska verkligen ge Anthon Berg en chans! Tack för det tipset! 🙂

 • Jag blev så sugen igår att jag köpte chokladen, så hade vi den till fikat på jobbet. Den var verkligen jättegod, alla gillade den! Så tack för tipset!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.