Anton Bergs Salmiak Choklad

 

Min kära vän Anna vet att jag älskar Lakrits och Salmiak så hon tipsade mig om denna choklad och sa att den var jättegod. Och tro mig, den är verkligen det. Mörk choklad som inte är så bitter med små crunch bitar av salmiak, underbart! Att den också är Fairtrade är bara bättre. Mitt betyg är 5 av 5 möjliga, toppbetyg med andra ord! 

Tillägg: Jämför inte denna med Fazers Salmiakkii som är dundergod med sin härliga, ljuvliga, kladdiga lakritsfyllning. Anton Bergs choklad är mer av en choklad som passar perfekt till kaffet och är inte direkt ”godis”.

Print Friendly, PDF & Email

9 thoughts on “Anton Bergs Salmiak Choklad

  1. Oj, smaken är verkligen delad 🙂 Jag gjorde ett inlägg häromdagen om bl a den chokladen, jag tyckte inte den var god, riktig usel faktiskt! Ja, alla har vi olika smak 😉

  2. Jag gillar kombinationen av lakrits och choklad (Fazer har en jättegod salmiakchoklad) men jag ska verkligen ge Anthon Berg en chans! Tack för det tipset! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *