Nadja provsmakar

Anton Bergs Salmiak Choklad

 

Min kära vän Anna vet att jag älskar Lakrits och Salmiak så hon tipsade mig om denna choklad och sa att den var jättegod. Och tro mig, den är verkligen det. Mörk choklad som inte är så bitter med små crunch bitar av salmiak, underbart! Att den också är Fairtrade är bara bättre. Mitt betyg är 5 av 5 möjliga, toppbetyg med andra ord! 

Tillägg: Jämför inte denna med Fazers Salmiakkii som är dundergod med sin härliga, ljuvliga, kladdiga lakritsfyllning. Anton Bergs choklad är mer av en choklad som passar perfekt till kaffet och är inte direkt ”godis”.

Print Friendly, PDF & Email

9 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.