Nadja provsmakar

Bärmix från Exotic Snacks

Det är alltid lika skoj när lite varuprover dimper ner i brevlådan. Att lukta, smaka och testa nya grejer är riktigt riktigt roligt, så fortsätt gärna skicka mer varuprover 😀 . Denna gång så har jag fått hem några provpåsar ur Exotic Snacks Ekologiska sortiment. Först ut så har jag provat deras Bärmix. Det är en mix på russin, sultanas och torkad sötad frukt (socker, tranbär, körsbär). Samtliga ingredienser är KRAV-certifierade och ekologiska. Jag tyckte att bären smakade gott, en lite sötsur blanding då körsbären och tranbären gav sig till känna. Jag toppade min havregrynsgröt med bären och det blev riktigt gott och nyttigt.

DSC01418

Bären är goda att ätas som de är, jättebra som mellanmål när blodsockret faller, men jag kan även tänka mig att knåda in dem i något brödrecept. Om du tycker om torkad frukt så kan jag rekommendera dessa. Du kan läsa mera om Exotic Snacks Ekologiska produkter hos Nilssonsgott.se . Tack för påsarna!

Print Friendly, PDF & Email

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.