Nadja provsmakar

Belgian Chocolate

Jag tror att jag tidigare har nämnt att min favoritglass är Häagen Dazs. Då kan ni förstå hur glad jag blev när jag fick ett prov på deras nya smak: Belgian Chocolate. Låt gärna glassen stå framme i cirka 10 minuter innan man tar för sig, då kommer smakerna fram ordentligt.

Belgian Chocolate

Det bästa med Häagen-Dazs är att de utesluter konstgjorda färg- och smakämnen, konserverings- och stabiliseringsmedel. Ingen onödig luft tillsätts heller vid tillverkningen. Den är bara mjuk och underbart len med rena smaker.

Begian Chocolate

Vad tyckte jag då om glassen? Den var god! Riven Belgisk choklad blandad med mörk chokladglass är inte dumt alls. Om du gillar smaken av mörk choklad då ska du absolut testa denna glass. Men den slår inte mina favoriter som är: Vanilla (tänk dig den lenaste och mjukaste glassen med underbar vaniljsmak) och Pralines & Cream (mmm, en supergod glass med kanderade nötter och smak av kola, rena himmelriket).  Slutbetyget blir 4/5.

 bloglovin

Print Friendly, PDF & Email

3 Comments

  • Helena S - Bara en kaka till

    Häagen Dazs är bara så gott! Pralines and cream är min favorit. Strawberry cheesecake är också god… listan kan göras lång! Jag är dessutom beroende av Ben&Jerrys Chocolate Macadamia, den slinker ner i matkorgen väldigt ofta sen jag föråt mig på deras Cookie Dough… 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.