Nadja provsmakar

Biggans goda såser

Ja det är precis vad de är! Brukar ni köpa färdiga kalla såser som typ Bearnaise? Då kan jag starkt rekommendera Biggans såser. Vi här hemma har fått provsmaka tre kalla såser från Biggans och här kommer en liten bedömning på dem:

Biggans klassiska Bearnaise sås kan jämföras med de andra stora varumärkerna som finns på marknaden. Jag har själv hittills alltid valt att köpa Lohmans Bea sås men jag kan säga att från och med nu så kommer det att bli denna. Den är lika god och smakar precis som en Bea ska göra och på samma gång så väljer jag att stödja närproducerat då Biggans fabrik ligger i samma kommun där jag bor. Såsen är perfekt till grillat eller för att doppa goda pommes frites i. Betyg: 5/5.

 

 

Grillmästarsås med Hickory Smoke är kall sås med stark eftersmak av jalapeños och chili. När jag först provsmakade den så tyckte jag den påminde lite om Remouladssås på tub men sedan kom den goda eftersmaken av stark chili. Däremot så smakar den inte rökt på något sätt som namnet vill antyda. Denna sås är mer för er som vill ha lite hetta till köttbiten. Betyg: 4/5.

 

 

Men så gott! Denna Thai Mahal med den goda blandningen av curry och mango kommer absolut inköpas igen. Den är perfekt som kall dressing till kycklingsallad eller till min Kycklingsandwich Curry Mango, mmm blir sugen på en sån macka när jag väl tänker på den.  Betyg: 5/5.

 

 

 

Själv kommer jag vid nästa besök i affären kika efter deras Kebabsåser. Om den håller samma klass som såserna ovan så kommer det bli en höjdare. Tusen tack Helen på Biggans för att jag fick chansen att provsmaka, här har ni en kund från och med nu.

bloglovin

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.