Nadja provsmakar

Blå Bands Beasåser

Bearnaise är nog den mest omtyckta och använda såsen av alla såser, the queen. Så inför grillsäsongen 2010 så tar Blå Band fram dessa två nya såser och jag fick provsmaka dem:

 

Två nya kalla Bearnaise såser från Blå Band finns nu på marknaden, en med klassisk smak och en Foyot – smaksatt med kalvfond. Denna gång så bjöd jag in en arbetskamrat i min testpanel och här kommer våra omdömen:

Bearnaise klassisk: en mycket god sås som smakar exakt som på restaurangen, mitt betyg är 5 av 5 och min kollega ger 4 av 5.

Bearnaise Foyot: smakar bea med en eftersmak som inte riktigt blev en hit hos varken mig eller kollegan. Enligt Blå Band ska kalvfonden ge en mustig köttkaraktär, men det tycker jag att inte att den gör. Annars är såsen godkänd men jag föredrar hellre den andra. Mitt betyg: 3/5, kollegans 2/5.

Tack Blå Band för smakproverna, mycket intressant att få testa dem tillsammans med en god köttbit. På bilden serveras såsen till Oregano- och paprikabiffar med ugnstekt potatis, mums va gott det va!

bloglovin

Print Friendly, PDF & Email

3 Comments

 • Fridas kök

  2010/02/14

  Den klassiska ska jag testa! 🙂 Tack för tipset!

 • Bengt Svensson

  2012/06/02

  Var kan jag köpa Blå Bands Beasåser, har köpt den en gång men kommer inte ihåg var, bor på Södermalm

 • Nadja

  2012/06/02

  Jag har inget med Blå Band egentligen att göra, men de borde nog finnas i varje livsmedelsbutik, kika i kyldisken.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.