Allmänt

Bloggen är med i Svensk Damtidning!

Tjohoo vad kul det är! För ett tag sedan så fick jag ett mail från Svensk Damtidnings chefredaktör Karin Lennmor. Hon berättade att de höll på att skriva ett reportage om deras favoriter bland alla matbloggar… och att min var en av dem! Och nu är tidningen här!

När jag för första gången kikade på reportaget så kan jag säga att det kändes jättekonstigt att se mig själv i tidningen – men samtidigt även jättekul och spännande.

Om ni är nyfikna och vill läsa mera så är det detta nummer (nr: 15) som ni ska köpa och den finns ute i butikerna just nu. Tack Svensk Damtidning!

Print Friendly, PDF & Email

15 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.