VV

Bloggevent med Loppi.se

Igår var jag på ett mycket trevlig bloggevent som anordnades av Loppi.se på jättefina Rica Hotel i Stockholm. Eventet handlade både om mat och inredning. Jag gick först och främst dit på grund av Viktväktarna som var en av punkterna på programmet, men fann att de andra var lika intressanta. Eventet var mycket trevligt fixat så tack för att jag fick komma.

Loppi EventLundby och Ramundberget berättade om sitt. Det var riktigt roligt att se hur Lundbys dockhus har ändrats sedan jag själv lekte med det. Till alla mina läsare som vill leka med dockskåp så erbjuder de er att köpa Lundbyprodukter till 20 % rabatt hos Lekmer.se. Använd koden: d7qPEhDb87 , rabatten gäller endast vid ett köptillfälle och är giltig till den 14 oktober.

Loppi EventNär det var dags för viktväktarna så fick vi träffa Ninni från ”Hela Sverige bakar”. Hon hoppade på Viktväktarna i maj och på 14 veckor så har hon gått ner 7 kilo! Det var riktigt skoj att höra henne berätta om sin viktresa. På hennes blogg Niiinis kan ni läsa mera.

Loppi EventNi har säkert sett att Shirley Clamp är Viktväktarnas ansikte utåt just nu. Även hon delade med sig av sin historia. En signerad kokbok som hon har gjort med Viktväktarna fanns med i goodiebagen, me like!

Loppi eventMina supertrevliga konsulenter från Viktväktarna i Södertörn, Martin och Marlene, var också där. De stöttar en till 100 %! Tillsammans med dem så kommer jag att lyckas med mina mål. Om ni bor söder om Stockholm så är ni välkomna att hänga med på deras lektioner, kika in på deras hemsida så kan ni se var de finns.

Loppi eventMåste även få visa vilka underbara bord som finns i cafeterian på Rica Hotel. De har renoverat hela hotellet och har Stockholm som tema. Det var första gången jag var där och fick ett mycket gott intryck.

Loppi EventGoodiebagsen som man fick var fullproppade. Sponsorerna var som ni ser blandade; wasa, mutti, lipton, arla, nestlé, aloe vera, viktväktarna, santa maria, malaco m.m.

Tack för en trevlig eftermiddag!

Print Friendly, PDF & Email

4 Comments

  • Marlene

    Inte ett dugg rörigt, bara en summering om vad som hände 🙂
    Tror att gamla trogna läsare är lite ovana vid nya inslag bara…

  • Nadja

    Oj då, det var inte meningen. Ville bara vara kortfattad som möjligt. Det är svårt att beskriva och få med allt egentligen, då skulle inlägget var metervis lång. / Nadja

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.