Kok/Bakböcker

Brödboken ”Enkelt bröd”

Jag bara måste skriva några rader om den. Jag är så sen, verkligen sen med denna bok för den har funnits på marknaden ett tag nu. Jag har hunnit samla på mig en del kokböcker om brödbakning och vill då påpeka att den här är bara ett måste för oss vanliga amatörer. Martin från forna brödbloggen Pain de Martin, beskriver hur du lätt som en plätt (han får det att låta så och det var det också!) gör helt fantastiska matbröd. Bilderna i boken får en verkligen längta efter en tugga eller två.

Först så läste jag hans bok ”Surdeg” och blev sugen att göra en surdeg och baka surdegsbröd, men ”Enklare bröd” vann stort så jag bakade ett enklare bröd á la Martin!  Köp boken, du kommer absolut inte att ångra dig. Den finns förresten med på bokrean ute på webben….

Print Friendly, PDF & Email

2 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.