Kok/Bakböcker,  Nadja tipsar

Brödglädje!

Idag så kom äntligen min beställda receptbok i brevlådan. Den heter ”Brödglädje – en annorlunda receptbok för alla som bryr sig om” och sanna mina ord, det är en riktig glädje att bara bläddra i den. Här varvas över 200 underbara recept på bröd med härliga berättelser om recepten, bröd i allmänhet eller den som har skickat in.

Brödglädje

Jag vill verkligen rekommendera denna receptbok, den har snabbt blivit en riktig favorit och jag börjar baka ur den redan imorgon! Som betyg får den 5 av 5 möjliga. Ska du köpa en bak-/kokbok så ska du absolut köpa denna, helt fantastiskt underbar. Boken är utgiven av Libris förlag och kostar cirka 100kr.

Print Friendly, PDF & Email

6 Comments

 • Mian

  Trevlig bok, jag har den i mjukband.
  TIPS: ”Tillsammansmat” i samma serie finns för 109 kr på bokrean (inbunden!) på Bokus.
  Jag har beställt (fraktfritt), kommer i övermorgon.

 • Nadja

  Tack Enikö!
  Jag älskar den boken, den är underbar att bara läsa och titta i. Gillar även ”Långpannans Lov” som finns i samma serie. Har inte ”Kyrkkaffe” och ”Påtår” ännu, men de ska införskaffas så snart det går 😀 .
  Jag har kikat på Långpannerågsiktbröd med olika frön och de ser jättegoda ut, likaså så de andra de andra receptetn.
  Ett problem jag har med boken är att det är sååå svårt att bestämma sig för vad man ska prova, allt verka så underbart gott och man vill göra allt på en gång 😀 , men jag får låta tiden bestämma vad det blir. Jag har även hunnit baka ”Kvällsmatsbrödet” och den kommer snart här på bloggen.

  Hälsningar Nadja

 • Enikö

  Kul att även du har hittat boken! Du lär ha stor glädje av den! Själv har jag haft boken i 2 år och använder boken tämligen ofta. Sen jag fick boken (som födelsedagspresent av min man, undrar om han han var hembakat-sugen 😉 ) så har jag hunnit baka de flesta av recepten i boken. Familjens absoluta favorit är Busiga bullarna, långpanne-rågsiktsbröd med massa olika frön. Dessutom är frukostbullarna något som ofta förbereds kvällen innan och bakas morgonen därpå.
  Älskar recepten, de små besdkrivningarna till recepten och alla dessa härliga bilderna!
  Lycka till med bakningen! Hoppas du finner lika mkt glädje i boken som vi andra!

 • annika

  Har också den boken. Och Långpannans lov och Kyrkkaffe från samma serie. Gillar också dem – men stör mig på att det ibland inte står några tidsangivelser, t ex hur länge bröd ska jäsa eller hur länge det ska va i ugnen. Man måste va rätt haj på att baka om man ska veta sånt av sig själv vilket jag inte är. Jaja, man lär väl sig efterhand?!
  Trevlig blogg du har! Jag går ofta in här! /Annika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.