Nadja provsmakar

Dagens lilla: Pastasallad à la Findus

Findus har haft en ny serie frysta rätter i frysdisken ett tag och de kallar dem för ”Dagens lilla”. I denna serie finner du fyra olika frysta sallader. Ja, du läste rätt, frysta sallader. Jag kan erkänna att jag rynkade lite på näsan när jag läste det första gången. Jag förknippar sallad med mycket salladsblad och grönsaker av olika slag och absolut inte fryst.

Igår så hade jag denna pastasallad till lunch. Skulle hellre vilja säga: pasta med grönsaker, ingen sallad med andra ord. Den består i alla fall av: pasta, solroskärnor, coctailtomater, bladspenat, sockerärter, ärter och serveras tillsammans med en klick ärtpesto och mozzarella. Allt detta i små mänger dock. Smaken är det inget fel på, kanske lite mera salt?, men portionen är alldeles för lite för att vara en ensamrätt enligt min mage. Men Findus vill erbjuda olika alternativ till lunchen och detta är till dem som känner för att äta mindre en dag. Och visst är det så, ibland är man mindre hungrig. Jag kompletterade dock med en banan och efter det blev jag mätt. Du kan läsa mer om dessa produkter på Findus.se. Mitt betyg blir: 3 1/2 av 5, men det är tveksam om jag inhandlar detta igen.

Foto: pressfoto från Findus

 

Print Friendly, PDF & Email

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.