Nadja provsmakar

Dessertsås från Kiviks Musteri

Kiviks Musteri lanserar en rad nya produkter i sin Musteributik. Om ni har vägarna förbi den, ja då ska ni absolut köpa en sån här flaska, den är hur god som helst!

Att para ihop päron med kardemumma är en tio-poängare. En klick i morgongröten, på vaniljglassen, på pannkakorna, till pannacottan…ja..you name it. Kan tänka mig att ha den på mycket. Rekommenderas starkt. Betyg: 5/5

Print Friendly, PDF & Email

2 Comments

  • Nadja

    Hej Eva
    Det där med topping är en svår fråga för smakerna är så olika. Det finns olika sorters topping. Men här kommer några förslag:
    1) den du nämner är min favorit och jag brukar variera det hela med olika sorters choklad, prova att smälta ner daim istället för vit choklad…gott!
    2) sedan har vi Philadelphiaostfrosting, du smälter t.ex choklad och låter det svalna något och sedan rör ihop det med philadelphiaost, oftast lika delar av varje sort, typ 200 gram av vardera
    3) sedan har vi en annan typ av frosting där man använder mjukt smör, florsocker, philadelphiaost och någon smaksättare men denna tycker jag blir alldeles för söt och gör den aldrig
    sedan har du så många bra bloggare på nätet som är duktigare än jag på detta, kika bland mina länkar så kankse du hittar något eller på leila.se

    Hoppas du finner det du letar efter. Lycka till Nadja

  • Eva Petri

    Hej Nadja!!!

    Jag bakar gärna och ofta muffins, har gjort oändliga försök att få en snygg, god och bra topping, men jag lyckas aldrig, sist blandade jag grädde och vit choklad, gjorde dagen innan, vispade upp ordentligt, visst var den god, men…..ge mig ett tips på en BRA, topping, som håller och är GOD…..Tack på förhand…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.