Nyheter

Dumle Pepparkaka

 

Idag fick jag en sådan underbar överraskning när jag kom hem från jobbet. På bordet stod det en tårtkartong med mitt namn på och bredvid den en påse med Fazers logga. När jag kikade där så fann jag två härliga Dumle påsar och i tårtkartongen fann jag en stor pepparkaka där det stod ”Dumle + Nadja” :D, så ni förstår varför jag blev så glad. Ett stort tack till Karin som skickade detta till mig.

Det nya med Dumle är att det har kommit en ny ”limited edition”, en som smakar Pepparkaka! Den kommer att finnas i butiken under perioden oktober till och med december. Två olika förpackningar finns, en påse på 220 gram samt en lite större presentlåda på 320 gram. Så kika efter den i affären.

Tänk dig smakkombinationen av god mjölkchoklad, ljuvlig seg kola och en svag smak av kryddig pepparkaka. Det blir Dumle Gingerbread/Pepparkaka! Jag älskar julens kryddiga smaker och tycker att Dumle Gingerbread hade gärna fått smaka lite, lite mera pepparkaka än vad den gör, då hade den varit perfekt! Så den får en fyra av fem möjliga i betyg.

Är du en av dem som gillar Nadjaskitchen.se på Facebook? Då kanske du inom snar framtid vinner en påse Dumle Gingerbread. Jag drar ett namn i början av november…..

Foto 2: Pressbild

Print Friendly, PDF & Email

8 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.