Nyheter

Dumle Pepparkaka

Idag fick jag en sådan underbar överraskning när jag kom hem från jobbet. På bordet stod det en tårtkartong med mitt namn på och bredvid den en påse med Fazers logga. När jag kikade där så fann jag två härliga Dumle påsar och i tårtkartongen fann jag en stor pepparkaka där det stod ”Dumle + Nadja” :D, så ni förstår varför jag blev så glad. Ett stort tack till Karin som skickade detta till mig.

Det nya med Dumle är att det har kommit en ny ”limited edition”, en som smakar Pepparkaka! Den kommer att finnas i butiken under perioden oktober till och med december. Två olika förpackningar finns, en påse på 220 gram samt en lite större presentlåda på 320 gram. Så kika efter den i affären.

Tänk dig smakkombinationen av god mjölkchoklad, ljuvlig seg kola och en svag smak av kryddig pepparkaka. Det blir Dumle Gingerbread/Pepparkaka! Jag älskar julens kryddiga smaker och tycker att Dumle Gingerbread hade gärna fått smaka lite, lite mera pepparkaka än vad den gör, då hade den varit perfekt! Så den får en fyra av fem möjliga i betyg.

Är du en av dem som gillar Nadjaskitchen.se på Facebook? Då kanske du inom snar framtid vinner en påse Dumle Gingerbread. Jag drar ett namn i början av november…..

Foto 2: Pressbild

Print Friendly, PDF & Email

8 Comments

 • vilken kul överraskning, de måste jag ta och testa

 • Amy's piece of cake

  2011/10/12

  Låter som en riktigt mumsig kombination! Ska definitivt köpa den och testa 🙂

 • Katarina

  2011/10/13

  Den dumlen låter väldigt god!

 • Nej men ÅH! Det låter ju jättejättegott, hur har jag missat de här?! Tack för att du delade med dig, måste bums leta upp dem 😀

 • TinaGustafsson.com

  2011/10/13

  Oj, vilken härlig överraskning!

 • Josefine Andersson

  2011/10/13

  hej är det okej om jag lånar sista bilden om jag länkar till dig :)??
  kram

 • Nadja

  2011/10/14

  Helt OK Josefine. sista bilden är en pressbild

  Hälsningar Nadja

 • Annavirrpanna

  2011/10/14

  Åååååå gissa om man ska leta efter dessa!!! Lär ju inte finnas här på ICA för dom har sällan några nyheter dock … men skam den som ger sig! Ha en trevlig helg!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.