Allmänt

Ett eget domän

Jag har som några andra matbloggar skaffat mig ett eget domän. Min matblogg heter nu: www.nadjaskitchen.se.  Jag har valt en mycket enklare och stilrenare layout som jag hoppas ni kommer att trivas med. Jag är inte 100 % riktgit nöjd med den ännu så bli inte förvånade om något ändras. Hoppas på att ni fortsätter att besöka min blogg. Ni som följer bloggen via ”Bloglovin” måste tyvärr ändra adressen där för att kunna bli uppdaterade av dem.

Nadja

Print Friendly, PDF & Email

5 Comments

 • Jasmine / Unga Morsan

  Svar: Jadu, jag valde att behålla min gamla blogg (ungamorsan91.wordpress.com) utan att skicka vidare till den nya bloggadressen av olika orsaker. Men du kan EVENTUELLT fixa det med hjälp av javascript om du vill. Jag ska fråga min sambo(han jobbar som programmerare) hur man kan göra, men jag misstänker att javascript är det enda sättet. Tror att det kan vara lite svårare med ”vanliga” wordpress eftersom de är ganska begränsande med vad man får och inte får göra om man inte betalar en massa förstås.. Men jag frågar ikväll eller imorgon som sagt! 🙂

 • Åsa/ensidamedmat

  Vad roligt!!
  Jättefin bloggsida, man kommer nog på saker efterhand som man vill ändra på….
  Jag har också lite funderingar ang. min sida redan.
  Har lagt till din ”nya” sida i favoriter så man inte missar något.

  Ha en trevlig dag!/Åsa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.