Allmänt

Ett eget domän

Jag har som några andra matbloggar skaffat mig ett eget domän. Min matblogg heter nu: www.nadjaskitchen.se.  Jag har valt en mycket enklare och stilrenare layout som jag hoppas ni kommer att trivas med. Jag är inte 100 % riktgit nöjd med den ännu så bli inte förvånade om något ändras. Hoppas på att ni fortsätter att besöka min blogg. Ni som följer bloggen via ”Bloglovin” måste tyvärr ändra adressen där för att kunna bli uppdaterade av dem.

Nadja

Print Friendly, PDF & Email

5 Comments

 • I Nadjas kök

  2009/05/04

  😀 Tack Mimmi

  /Nadja

 • mimmismat

  2009/05/03

  Ja, det här ser ju bara trevligt och inbjudande ut. Hoppas du kommer trivas i ditt nya kitchen!

  Ha en bra kväll/ Mimmi

 • Svar: Jadu, jag valde att behålla min gamla blogg (ungamorsan91.wordpress.com) utan att skicka vidare till den nya bloggadressen av olika orsaker. Men du kan EVENTUELLT fixa det med hjälp av javascript om du vill. Jag ska fråga min sambo(han jobbar som programmerare) hur man kan göra, men jag misstänker att javascript är det enda sättet. Tror att det kan vara lite svårare med ”vanliga” wordpress eftersom de är ganska begränsande med vad man får och inte får göra om man inte betalar en massa förstås.. Men jag frågar ikväll eller imorgon som sagt! 🙂

 • Åh vad roligt! Visst är det skönt när man bytt till en egen domän? Man måste bara hinna ”bo in sig” lite först.. 🙂

  Ha en trevlig helg!

  Kram / Jasmine

 • Åsa/ensidamedmat

  2009/05/01

  Vad roligt!!
  Jättefin bloggsida, man kommer nog på saker efterhand som man vill ändra på….
  Jag har också lite funderingar ang. min sida redan.
  Har lagt till din ”nya” sida i favoriter så man inte missar något.

  Ha en trevlig dag!/Åsa.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.