Kökstillbehör, Nadja tipsar

Ett litet tips!

Jag vill bara tipsa er om Tupperware’s Crisper. Den är till för att hålla sallader krispiga och fräscha, men jag använder den även till champinjoner. Färska champinjoner blir gamla och fula väldigt fort, men i en Crisper så håller de sig fräscha länge.

Crisper från Tupperware

Print Friendly, PDF & Email

3 Comments

 • Jennie

  2008/11/24

  Jag har faktiskt en sådan och de är verkligen helt outstanding! =)

 • kryddburken

  2008/11/24

  Jasså va fiffigt! Tack för tipset! Det ska jag komma ihåg till nästa gång det är TP-party nånstans!

 • Carro

  2008/12/02

  Den är ju sjukligt bra! Men då kan jag rekommendera fridgesmart till champinjonerna som är ännu bättre! Som ett litet spa för grönsakerna! Råkar ju vara säljare själv 😉

Kommentera