Nadja provsmakar

Findus färdiga rätter

Jag har fått provsmaka några av Findus färdiga djupfrysta rätter. Den ena var Findus World Selection Chicken Mexican La Paz och den andra Findus Wärdshus Rostad Kycklingfilé med grönpepparsås, som även har röstats fram av konsumenterna som favorit. Jag måste säga att ibland så ratar folk dessa djupfrysta enportionsrätter alldeles för fort. Det är så inne med att maten ska vara hemlagad från grunden, att inge E-nummer ska finnas och inget får vara konstgjort alls. Men i dagens stressade samhälle så är det ibland svårt att hålla tempot och då kommer dessa enportionsrätter mycket bra till hands. Halvfabrikat och helfabrikat är ibland helt ok enligt mig!

I serien ”World Selection” använder sig Findus enbart av naturliga, smakfulla råvaror och inga tillsatser ska ha använts, vilket är mycket bra. Och jag måste säga att det även märks. Hela rätten är mycket smakfull och väl komponerad. Här har Findus lyckats mycket bra. Detta är något jag kan tänka mig köpa igen. Betyg: 4/5.  Jag har även provsmakat Teriyaki Beef från samma serie och vad jag tyckte om den kan du läsa HÄR.

 

Denna rätt har som sagt blivit framröstad av konsumterna som en favorit. Det skapade en viss nyfikenhet hos mig och satte ribban ganska högt, var den verkligen så god? Ja, den var inte dum alls. Kycklingbitarna var möra och fina, grönpepparsåsen hade lite sting och miniröstin kändes inte alls slaskiga utan fasta och fina. Den enda nackdelen var svartvinbärgelén, den hade jag gärna velat ha vid sidan om så att man kan välja att ta den eller ej. Betyg: 4/5. Så om ni vill ha någon enportionsrätt i frysen för att ta till vid nödfall så är dessa bra.

 bloglovin

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.