Nadja provsmakar

Findus Teriyaki Beef

Jag är ingen stor användare av frysta färdiga rätter, men ibland är de en räddare i nöden. Oftast är dessa rätter rätt så smaklösa och rätterna ser nästan aldrig ut så som de gör på självaste förpackningen. I måndags så provsmakade jag denna måltid då jag inte hade något att ta med till lunchen hemifrån. Findus har kommit ut med en serie färdiga lunchrätter som heter Findus World Selection, varav denna är en av dem. Findus utlovar att rätterna som ingår i denna serie har fina råvaror, naturliga ingredienser och inga tillsatser.

Vad tyckte jag då? Köttbitarna av nöt var ovanligt fina och möra, inga sega bitar här inte. Grönsakerna var fräscha och knapriga. Jag fick kommentaren att det såg väldigt gott ut vid matbordet av mina kollegor och jag håller med. Rätten såg nästan bättre ut i verkligheten än på bilden. Men…rätten var rätt så smaklös. Teriyakisåsen var väldigt mild och inte alls så smakfull som den ska vara. Jag fick tyvärr krydda till rätten lite. Som slutbetyg så får rätten ändå en fyra (mycket bra) för att den hade verkligen så fina råvaror som den utlovade samt att Findus använder sig av en förpackning som har minskat materialåtgången med hela 60 % jämfört med andra tradionella enportionstätter. Vi har ju skräp så att det räcker ändå, så bra tänkt där. Till Findus: Våga krydda lite mera så blir den toppen. Betyg: 4/5.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.