Nadja provsmakar

Firefly

För ett tag sedan så damp det ner två flaskor Fireflydrycker i brevlådan. Firefly är nyttiga fruktdrycker som är fullproppade med örtextrakt. De innehåller inga konserveringsmedel, inga färgämnen och inget socker förutom den naturliga fruktosen. De finns i fem olika smaker som alla ger olika effekter, från avstressande till uppiggande och att få kroppen i balans. Dessa smaker finns:

  1. Chill out – stimulerar dina sinnen och hjälper dig att varva ner. Smak av Svarta och röda vinbär med kanel. Naturliga extrakt av lugnande citronmeliss, kardemumma och äpple.
  2. Detox – fullproppad med C-vitamin som hjälper kroppen att komma i balans. Smak av citron, lime och ingefära. Innehåller naturliga extrakt av Sarsaparilla, Sibirisk Ginseng och nässlor.
  3. Wake Up – En uppfriskande dryck som piggar upp och hjälper till att få en bra start på dagen. Har en smak av persika och grönt te. Innehåller naturliga extrakt från Damiana, Sibirisk Ginseng och Yerba Maté.
  4. Recharge – hjälper kroppen att snabbare återhämta kraft och styrka. Har en smak av granatäpple och blodapelsin och innehåller örtextrakt från nypon, chili, rosmarin, fläder och kolanöt.
  5. Sharpen Up – hjälper till att hitta fokus och piggar upp med hjälp av naturliga råvaror. Har en smak av grapefrukt och passionsfrukt och innehåller naturlig koffein från Yerba Maté och Sibirisk Ginseng.

Firefly

Jag har fått smaka Recharge och Sharpen Up. Jag gillade mest ”Recharge” för den smakade väldigt gott och den kan jag tänka mig dricka igen. ”Sharpen Up” föll mig inte så mycket i smaken. Grapefrukten tog överhand och jag är inte så förtjust i det, alldeles för bitter och besk för mig. Om man tycker om grapefrukt så har man inga problem med denna dryck. Mitt betyg blir så här:

Sharpen Up : 3 av 5

Recharge: 4 av 5

Vad som drog ned betygen förutom smaken var att flaskorna inte var Pet-flaskor (pantbara). Och handlar man dessa när man är ute på stan så kommer de inte bli sorterade utan bara slängas.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.