Nyheter

Fontana samarbetar med matbloggar

Fontana kommer att ge ut en receptfolder inför Fetaostens dag den 15 oktober och hela 12 stycken härliga matbloggar har fått förfrågan från Fontana om de vill vara med och bidra med ett recept  Gissa om jag med eller vad? Foldern ska komma ut så där i lagom tid innan denna dag så ha ögonen öppna i era mataffärer så att just ni får ett exemplar. Jag återkommer med mer info när det börjar bli dags. Det är dessa matbloggar som är med och bidrar med recept:

…och så lilla jag 😀

När fodlern är ute i butik (runt den 15:e september) så kommer en liten tävlling starta och man ska rösta på det recept man tycker verka godast (mitt så klart eller hur? :D) Mitt bidrag kommer senare på bloggen så håll er till tåls. Tack Fontana för förtroendet och för att jag fick vara med – sååå skoj! Om ni vill läsa mera om detta så klicka här .

EDIT: nu ska länkarna fungera. Ber om ursäkt för tidigare fel./Nadja

Print Friendly, PDF & Email

5 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.