VV

Första stjärnan är här!

Det var ett tag sedan jag skrev om min viktnedgång med Viktväktarna men här ska ni få en liten uppdatering på hur det går. Som ni vet så har jag i nästan två veckor legat sjuk och inte rört på mig alls. Jag är även en sådan som tröstäter mycket när jag är sjuk, men denna gång så har jag faktiskt inte gjort det…bara lite. Halsflussen har gjort så att jag har haft jätteont varje gång jag svalt något. Detta har nog bidragit till det fina resultatet.

VV minus 3 kgJag har även fortsatt fylla i checklistan varje dag och på så sätt haft kontroll över mina propoints. Mina konsulenter på Viktväktarna Södertörn (guld värda!) har många gånger nämnt att det är A och O att fylla i checklistan, gör man det så är det garanterat ett minus på vågen. Nå vad blev resultatet? Minus ett kilo till, så jag har nu totalt gått ner 3 kilo på en månad och fått en guldstjärna. Viktväktarna delar ut en guldstjärna för varje 3 kilo som belöning för att ge en motivation att fortsätta. Jag ska ha minst två stjärnor till innan jag är klar! Som ni ser på bilden så är även en ny kokbok från Viktväktarna införskaffad, fler recept med Viktväktarna kommer med andra ord!

Print Friendly, PDF & Email

6 Comments

 • Nadja

  Till Lotta: Tack så mycket. Visst det kostar att vara medlem med Viktväktarna speciellt om man kör med hela paketet. Men jag ser det som en investering i mig själv och min hälsa. Annars så har viktväktarna så att man endast är on-line medlem, då blir det billigare. Om du inte vill räkna propoints hela tiden så kanske du ska testa med ”Mättande dag”. Fler medlemmar i min grupp testar det just nu och det går riktigt bra för dem. / Nadja

 • Nadja

  Till Rebecca: Tack så mycket. Återkom gärna och berätta hur det går för dig….o grattis till lilla bebisen / Nadja

 • Rebecca

  Oh vad kul att det går så bra för dig!!! Jag använde mig av dina recept för två år sedan när jag skulle gå ner i vikt med viktväktarna och nu när det är dags att gå ner igen efter bebis så är det ju så kul att det kommer upp nya recept med beräkningar. Yeay!!!

 • Lotta

  Grattis! Riktigt bra jobbat.
  Funderar också på att börja med Viktväktarna igen. Mest gör att få koll på hur mycket jag bör äta men samtidigt orkar jag inte räkna hela tiden plus att det e dyrt att betala varje månad.
  Lotta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.