VV

Första vägningen är gjord

Oj oj oj säger jag bara. I torsdags så var jag och vägde mig hos Viktväktarna efter hela 3 veckors uppehåll. Vågen visade ett plus på endast 200 gram, ett fantastiskt resultat med tanke på all julmat, nyårsgott, chokladätande och mycket annat har stoppats i munnen. Checklistan har inte heller fyllts i så som jag hade tänkt. Men nu är den framme och jag kämpar på med att komma i bättre vanor igen. Det går lite trögt med tanke på den stressiga, intensiva tid jag nu har på jobbet. Sedan årskiftet så har jag jobbat mellan 10-12 timmar per dag och det börjar ta på mina krafter. Ytterligare en jobbig vecka väntar och därefter så är det över med årsbokslutet för denna gång. Gissa vem som kommer bli överlycklig? JAG!!! Då kan jag börja fokusera på min blogg, vikt och allt annat igen. Jag har ju ett mål att nå innan sista maj.

Starta Lätt

Viktväktarna introducerar Starta Lätt, ett program där man inte behöver väga eller räkna propoints. Man äter helt enkelt utav de livsmedel som har hög mättnadsfaktor och man äter tills man är lagom mätt och inte känner hunger. Jag tänkte jag skulle prova på detta men först vill jag komma in i ”Smarta Val” tänket och göra det till en vana. Den nya kokboken ”Rätt Mätt” har många fina recept och passar både de som kör Starta Lätt, Mättande dag eller räknar propoints.

Peanut och Cookie

Som ni ser så har jag även laddat med lite mellanmål. Peanut Chocolate är redan slut. Den var ruskigt god och helt klart en ny favorit! Chocolate Cookie smakar också gott, lite åt det mörka choklad hållet så att säga med mycket crisps.

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.