Fyllda pitabröd med kycklingkebab

Jag har testat Kronfågelns kycklingkebab och fann det helt okej. Förutom kycklingkebaben så fyller du pitabröden med precis du själv vill ha. Vi har valt tomat, majs, salladslök, isbergssallad, gurka och en youghurtsås smaksatt med vitlök.

pitabröd med kycklingkebab-smartpoints-vvsmartmat-viktväktarna

Till 8 fyllda pitabröd behöver du:

1 förpackning Kycklingkebab, 8 pitabröd, isbergssallad, 1 dl majs, gurka, tomat, salladslök

Yoghurtsås: 2 dl matlagningsyoghurt (turkisk 3,5%), 2 klyftor vitlök, salt, peppar

Gör så här:

Gör yoghurtsåsen först: pressa vitlöken i yoghurten, salta och peppra efter eget tycke. Rör ihop och låt det stå och dra i kylskåp medan du förbereder de andra. Stek kycklingkebaben enligt anvisningarna på förpackningen.

pitabröd med kycklingkebab-smartpoints-vvsmartmat-viktväktarna

Hacka grönsakerna i mindre bitar så att det blir lättare att fylla pitabröden. Fyll pitabröden med grönsakerna och kebaben och sked över lite yoghurtsås. Njut!

Smartpoints: 8 smartpoints per fylld pitabröd

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Fyllda pitabröd med kycklingkebab

  1. Hej Nadja!
    Detta receptet såg jättegott ut!
    Vad är det för kycklingkebab du använder?

  2. Hej Marie
    Jag brukar använda Kronfågels kycklingkebab

    Hälsningar Nadja

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *