Fyllda pitabröd med kycklingkebab

 

Ibland så blir man sugen på snabbmat (kebab till exempel) och här kommer ett recept som är mycket magrare än den man köper ute. Jag har testat Kronfågelns kycklingkebab och finner att den helt okej. Här har jag fyllt ett pitabröd med kycklingkebab, isbergssallad, tomat, majs, gurka och salladslök. Till det så har jag gjort en yoghurtsås med pressad vitlök i. Välj Larsas 0% grekiska yoghurt eller mild naturell 0,5% lättyoghurt för ett magrare alternativ. En riktig Kebab med pitabröd ligger runt ca 30 points.  Hoppas denna lite magrare variant kommer att smaka!

pitabröd med kycklingkebab-smartpoints-vvsmartmat-viktväktarna

Till 8 fyllda pitabröd behöver du:

1 förpackning Kycklingkebab, 8 pitabröd, isbergssallad, 1 dl majs, gurka, tomat, salladslök

Yoghurtsås: 2 dl grekiskyoghurt (0%), 2 klyftor vitlök, salt, peppar

Gör så här:

Gör yoghurtsåsen först: pressa vitlöken i yoghurten, salta och peppra efter eget tycke. Rör ihop och låt det stå och dra i kylskåp medan du förbereder de andra. Stek kycklingkebaben enligt anvisningarna på förpackningen.

pitabröd med kycklingkebab-smartpoints-vvsmartmat-viktväktarna

Hacka grönsakerna i mindre bitar så att det blir lättare att fylla pitabröden. Fyll pitabröden med grönsakerna och kebaben och sked över lite yoghurtsås. Njut!

ViktVäktarna

  • WW Points: 10 points per fylld pitabröd

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.