Kok/Bakböcker

Fyra nya kok-/bakböcker

På kort tid så har jag införskaffat mig fyra nya kok- och bakböcker. Jag är helt galen i dom och kan läsa dom om och om igen. Jag ska bläddra och sortera ut recept som jag vill prova. Ni kan räkna med att dom kommer att hamna här på bloggen. Dessa fyra kokböcker är nya:

 • Frankrike – kokboken som kom med Expressen
 • Slutet gott – en efterrättsbok från Allt om Mat
 • Julbak – en bakbok full med bara julrecept
 • Långpannans lov – en underbar bakbok med bara långpannerecept

kokböcker

Jag har speciellt kikat lite extra på ”Långpannans lov” och jag kan säga redan nu att den kommer jag att använda flitigt. Många härliga långpannerecept, både klassiker men även nya och tips på olika toppings och även bröd. Jag har även kikat lite extra på ”Julbak” då den tiden närmar sig raskt, jag kommer säkert prova något recept härifrån inför julbaket. Ja det dröjer nog inte länge till innan jag sätter igång… det kliar riktigt i fingrarna på mig…kanske redan ikväll?

Print Friendly, PDF & Email

6 Comments

 • Nadja

  Till Alexandra:

  Jag har tyvärr inte hunnit baka ännu något från Långpannans Lov, men jag lovar att det kommer jag absolut göra…ett problem bara…vet inte vart jag ska börja, det är så många goa recept.

  Nadja

 • Alexandra

  Svårt att välja något recept… men Äppelrutor i långpanna har vi bakat några ggr i höst, Birgits kolarutor gick hem här o det gjorde också Solbackarutor (mums!!). Sen har jag snöat in på att baka bröd nu i höst, så Russlimpa har jag bakat 3 gånger (men minskat rejält på sockermängden, tyckte de blev väl söta), Rutbröd har oxå bakats liksom Fyra fyrkanter. Har du bakat något ur den?

 • Nadja

  Till Kardemumma:

  Jag säger till så fort jag har bakat något därifrån.

  Till Ingegerd:

  Nej jag är hel tokig i sånt, älskar både mattidningar och bak- och kokböcker…:D

  Till Alexandra:

  Jag kan förstå att du gillar Långpannas Lov, den är helt underbar…vilka recept kan du rekommendera?

 • Alexandra

  Långpannans lov köpte jag för ca 1 mån sedan o har provbakat en hel del redan! Älskar den!

 • ingegerd

  hej,kul att se at det inte bara är jag som är tokig i bak-och kokböcker!!jag få ta en bild på de som jag har skaffat de senaste veckorna!!Jag har själv den med julbak och italien med expressen,den som va förra veckan!=)ha det gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.