Allmänt

Gott till midsommar

Jordgubbar, vad kan vara mera självklart än jordgubbar till midsommar Flera tips kommer här och de är alla propointsberäknade till er som är Viktväktare.

Jordgubbscheesecake 1  Somrig jordgubbstårta

Om det är soligt och varmt så passar denna frusna Jordgubbscheesecake, men en somrig Jordgubbstårta med maränger är också så gott!

Jordgubbstriffle med mandel och kokos  Jordgubbspaj

Men om du vill göra något enkelt men gott så är denna Jordgubbstrifle utmärkt eller denna smuliga Jordgubbspaj med vit choklad.

Print Friendly, PDF & Email

5 Comments

 • Nadja

  Ewa: Tack snälla Ewa för att du kikar in på bloggen. Ibland kan det bli lite mera bakrecept men jag försöker hålla en balans på det hela. Tack för dina fina ord, blir så glad av dem.
  Hälsningar Nadja

 • Nadja

  Hej Malin, ibland blir det trafikstockning på bloggen, speciellt när jag tipsar om det på fejjan. Mailar över länken till dig / Hälsningar Nadja

 • Malin

  Hej jag kan inte få upp receptet på jordgubbstårtan. Vill du skicka de till mig tro? Den ser riktigt god ut Mvh Malin (malin.wallin@live.se )

 • Ewa Nilsson

  Jag tittar till din blogg varje dag, men jag är inte smycket för att baka och laga mat, men du skriver så bra och har så fina bilder så därför fortsätter jag att titta. Önskar dig en trevlig midsommar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.