Tävlingar

Grattis alla vinnare!

Nu är tävlingen avgjord och tre lyckliga vinnare är dragna. Maila mig er adress så fort som möjligt så att ni hinner få era vinster innan påsk ( nadjasculiness@hotmail.com). Ni andra som inte vann denna gång ska inte misströsta. Imorgon kommer en ny utlottning av ännu en fin produkt ur Toja Imports baksortiment. Och nu…vinnarna är:

Vinnen av mixen är: 2) Caroline Jagbrant

Vinnaren av dekoren är: 11) Rolf Abrahamsson

Vinnaren av ljusen är: 54) Jessica

Ett stort GRATTIS till er!

Print Friendly, PDF & Email

4 Comments

 • Jessica

  2009/04/05

  Tackar, tackar vad glad jag blir. Dom kommer bli perfekta på sonens 3-års tårta i maj.

 • Fröken Eko

  2009/04/05

  Grattis till vinnarna och tack för tävlingen 🙂

  /F

 • caroline

  2009/04/15

  hejhej, jag tänkte höra om du skickat iväg paketen än, jag har nämligen inte fått det:) vore ju roligt att få det innan påsken är slut! kram!

 • Nadja

  2009/04/15

  Hej Caroline,
  Jag skickade paketet redan i onsdags före påsk, så jag tycker att du borde ha fått den redan, men den kanske är fördröjd pga av alla påskens helgdagar. Hör av dig igen om du inte får den inom de närmsta dagarna. Jag var så noga med att skicka paket innan påsk så du kunde baka muffinsarna till påsk, Jag är verkligen ledsen om det inte blev så.
  Nadja

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.