Grattis Fazer! Ni har fyllt hela 120 år!

Grattis Fazer! Ni har fyllt hela 120 år!  Tillsammans med er vill jag fira att Fazer precis fyllt 120 år! Jag har 25 stycken Fazer Blå chokladkakor som jag har tänkt att dela med mig utav. Det enda du behöver göra för att ha chansen att få en härligt god chokladkaka är att lämna en kommentar här och berätta vilken chokladkaka från Fazer som är din favorit. Självklart får du gärna berätta varför du tycker att den är så god. Ni har fram till fredagen den 30 september på er och tyvärr kan jag bara skicka chokladen inom Sverige.

Foto: lånat av Fazer.se

 

Print Friendly, PDF & Email

36 thoughts on “Grattis Fazer! Ni har fyllt hela 120 år!

 1. Svårt att välja men föredrar en vanlig mjölkchoklad för att den passar till allt och alla. Gör mousee med den och tillsätter hallon blir suoer gött

 2. Jag tycker att fazer är god för dom har så många olika smaker att välja på. Sen att dom gör
  förpackningar med blanding av olika smaker.

 3. Hmm, jättesvårt val mellan alla Dumleprodukter, chokladkakan med salmiak och geisha… Men Dumle är nog godast! 🙂

 4. Jag älskar den vanliga mjölk chokladen och det är även makens favorit. =) Så hoppas jag vinner en kaka så jag kan överraska honom. =)

 5. Jag älskar Karl Fazer Marianne. Sen tycker jag också att de gör de absolut bästa chokladkalendrarna till jul men de säljs tyvärr inte i Sverige (jag har i alla fall aldrig sett dem i någon butik) så jag brukar åka över till Finland för att köpa en varje år.

 6. Utan tvekan Geisha!, finns inget bättre i godisväg

  (Bloggen uppdaterad, kan ta bort föregående inlägg av mig)

 7. Hmm svårt val…men mint är gott och Geisha…
  Äter nästan all choklad bara den inte är för mörk =)

 8. ÅH.. det här är en tävling helt i min smak.
  Geisha är utan tvekan den bästa chokladkakan i Fazers sortiment. Den krispiga nötnougaten i kombination med höljet av mjölkchoklad.. det är höjden av njutning för själen!

 9. Som du kanske ha sett så har min matblogg (Tina´s Mat) flyttat till http://www.tinagustafsson.com och jag har länkat till din blogg på denna sida http://tinagustafsson.com/bloggar-med-matinspiration/

  Känner du för att länka tillbaka så får du gärna göra det 🙂

  För att vara säker på att inte missa något smarrigt recept så kan du Gilla denna sida http://www.facebook.com/#!/pages/TinaGustafssoncom/192531110782439?sk=app_206747196050374

  Ha det bra så hörs vi bland alla receptinlägg 🙂

 10. Min favorit är Geisha! (Marianne kommer som en väldigt god tvåa om inte delad förstaplats)

 11. Jag älskar Fazer Marianne!
  Blev så glad första gången jag hittade det på godishyllan för ett par år sedan. Min mammas favoritgodis har alltid varit just Mariannekaramellerna. Jag har också gillat dem men tyckt att de klibbar för mycket i tänderna. Nu när de är inbakade i god mjölkchoklad så har jag inte det problemet längre. Behöver jag säga att mamma också är överförtjust i detta choklad?

 12. Min absoluta favorit är den vanliga naturella mjölkchokladkakan. Det är min absoluta favoritchoklad! 🙂

 13. Åh Fazer. Glömmer aldrig när jag besökte deras anrika Café i Helsingfors, som att komma till himmelriket! Min favorit är den ”vanliga” blå chokladkakan. Gillar att bitarna är lite tjockare och så mjuka och goda mot gommen!

  vh
  Mamma Monika

 14. Fazer marianne är min favorit- ger mig nostalgiska vibbar från Finlandsbåtarna !

 15. Fazer Marianne! Gudomligt god, både som de hårda karamellerna samt inbakad i mjölkchokladkakorna. Kommer nu att hålla tummar och tår för att jag ska få vinna en av dessa delikata chokladkakor =)

 16. Jag är verkligen kär i Geisha! Och inte minst efter att ha gjort en helt gudomlig kladdkaka med hackad sådan på toppen. Som sagt så blir allt lite bättre med Geisha det är väl det man kan konstatera =)

  /Lela

 17. Det finns ingen choklad lika god som Geisha! Annars funkar all choklad för mig, allra helst fullspäckad med nötter!

 18. Är sedan barnsben bekant med den godaste chokladen som finns, Faxers orginal! Den ursprungliga blåa chokladkakan är min favorit! 😉

 19. Fazers Salmiaki är min favorit, choklad med lakrits och det kan inte bli bättre

 20. Som så många andra så är min favorit Geisha, en helt klar vinnare över all annan choklad

Comments are closed.