Tävlingar

Grattis till vinnaren av adventspaketet!

Oj vad många det var som ville vara med om utlottningen av adventspaketet från Aromia, hela 119 stycken! Jag tror faktiskt att det var rekord på den här bloggen och jag blir så glad för det. Bara för den skull så lovar jag att komma med ytterligare en till jultävling i december – så håll utkick!

Vinnaren

Åter till vinnaren… Ett stort grattis till Ingrid, kommentar nr 38! Maila mig din adress så snart som möjligt, för att paketet ska hinna komma fram innan advent.

Till er alla andra: Tusen tack för att ni ville vara med och som sagt…håll utkick för det kommer en ny jultävling i december.

Ett stort tack även till Aromia som ville sponsra med detta fantastiska paket.

Print Friendly, PDF & Email

3 Comments

 • Ingrid

  Hej igen! Förlåt för att jag skickar igen men Jag skickade ett mejl till dej, men det gick inte att leverera. Jag fick ett mejl om att det inte kunde skickas. Ska jag skicka adressen här på bloggen istället? Tack för hjälpen, kram så länge.

 • Ingrid

  Åh vad roligt, tack så mycket! Har mejlat min adress till dej och lagt upp ett inlägg där jag länkat till dej och Aromia också 🙂
  Ha det jättebra! Kram Ingrid

 • ≈Sanna≈

  Grattis till vinnaren, härligt med en tävling till, ska ha ögonen öppna.
  Mjuk pepparkaka är så gott och hör verkligen advent till. Tack för ett nytt recept (för mig).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.