Nadja provsmakar

Grill-spotting med Kronfågel

Den 30 maj så var jag på en mycket trevlig grill-spottning anordnat av Spot & Tell och Kronfågel, som presenterade sitt nya premium- och grillsortiment. Ni vet ju hur mycket jag älskar kyckling och jag kan rapportera att det var mycket mycket gott!

Premiumsortimentet består av handstyckade kycklingsdetaljer som bröst och lår med skinn kvar från svenska gårdar. Skinnet ger extra smak, krispighet och saftighet så ta inte bort den innan tillagningen. Grillsortimentet består av färdigmarinerad och kryddad kyckling, redo att läggas på grillen direkt.

Åh, det här var supergott! Persiljestekt kycklingbröst med del av vinge tillsammans med vit sparris och en helt underbar dragoncrème.

Här får vi provsmaka på grillad BBQ Kycklingburgare, nyhet från årets grillsortiment.

En annan riktigt grymt god nyhet är deras BBQ grillmix låda med röksmak! Den kommer nog grillas ofta på vår grill i sommar!

Till  efterrätt fick vi en himmelsk god rabarberkräm med len  vaniljsås och krossade kardemummaskorpor på. Den var så enkel men så jädrans god! De krossade kardemummaskorporna var verkligen pricket över i!

Och som avslut så lärde oss kocken Magnus Albrektsson hur man på enklaste sätt styckar en kyckling. Tack för det, det var superbra!

Ett superstort tack till både Spot and tell och Kronfågel för en mycket fin grillkväll. 

 

Print Friendly, PDF & Email

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.