Nyheter

Grillpremiär med Scan, Caj P och Landmann

Som jag tidigare nämnde så var jag inbjuden till en pressträff som Scan anordnade tillsammans med sina samarbetspartners Caj P och Landmann. Det var rätt så trevligt faktiskt. Vi fick höra på alla nyheter som dessa tre företag har inför årets grillsäsong.

en välkomstdrink medan vi väntar in alla serverades…

En fin grillbuffé serverades efter all information, då kunde vi även passa på att provsmaka några av nyheterna. Årets kryddiga korv från Scan är en som är inspirerad från Hawaii och heter Na’aukake, det är en stark korv med tydlig hetta och ska ha en frisk och söt smak av ananas. Ananassmaken kände jag inte alls av men jag som gillar kryddstarkt tyckte själva korven var himlans god, den hamnar nog på grillen i år. Korven innehåller ingen vitlök alls, gjord på svenskt kött och är helt fri från gluten, laktos, ägg, soja-, mjölk- och ärtprotein. En annan nyhet som jag tyckte väldigt mycket om var grillmarinerade kamben. Här har Scan förkokat och kryddat dem med klassisk grillkrydda åt oss konsumenter, så det är bara att lägga dem på grillen och sedan knapra på. De kommer att lanseras under vecka 15, så kika gärna efter dem. Och sista produkten jag vill framhäva är Caj P’s Honungs Glaze Timjan. Det var så god på köttet vi åt från buffén. Den kommer att finnas i butik från mitten av april.  Nu är det bara att starta grillsäsongen och börja grilla! För er som vill tävla och vinna lite tillbehör till grillen, ska kika in på Landmanns hemsida. De har en tävling som pågår fram till sommaren.

många journalister och bloggare var där

 

Print Friendly, PDF & Email

One Comment

  • @Receptomaten

    Fick veta av Lotta Brinck att du varit där när vi gick därifrån 🙁 *snyft*
    Kanske vi bloggare skulle ha ett hemligt märke – en gaffel bakom örat istället för penna så vi kan känna igen varandra? 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.