Nyheter

Grillunch med Ica

I förra veckan så blev jag inbjuden på en grillunch med Ica och gissa vad….det var så gott! Jag blev så inspirerad och nu vill jag bara ha mera. I år så har Ica många fina och goda nyheter, men enligt Icas senaste rapport så är trenden att vi vill lägga mera grönsaker på grillen i år.

Ica grill - grill - vegetariskt - grönt - lunch

Alla grönsaker du kan steka, kan du även lägga på grillen. Jag fick med mig en påse av Icas senaste nyhet: Grill Kål. Det är en påse med mangold, savojkål och purjolök som man ska kunna grilla på grillen (inslagen i foliepaket). Den har jag ännu inte hunnit testa i skrivande stund. Andra gröna nyheter som kommer senare i vår är bland annat kronärtkocka och knipplök.

Ica - grill - pulled chicken -

En annan rolig nyhet som kommer i år är Pulled Chicken. Låter det inte fantastiskt gott? Mer kommande nyheter inom kött är: flankstek churrasco med smak av chili och apelsin, svensk entrecote med ben, korvkringla Assado do Brasil med 90 % kötthalt, korv med smak av bacon & äpple med 81 % kötthalt.

Ica - grill - nyheter - tillbehör - kök

Ica har ofta fina och bra grejer till hemmet. I år så går färgerna mot ljusgrönt och gul.

Ica -grill - lunch - korv- chorizo

Lunchen som vi fick var supergod: Rostad majs- och avocadosallad med Icas jättegoa chorizo. Kycklingspett med grillade primörer och achochilimajonäs samt Honungs- och ingefärsgrillade ribs med potatissallad. Stort tack för lunchen, ser fram emot att bli inbjuden även nästa år.

Print Friendly, PDF & Email

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.