Nadja provsmakar

Guldnöt

Jag fick en påse Guldnöt av Aromia för att provsmaka. Det är deras senaste tillskott inom sortimentet Naturgodis. Guldnöt är örtkarameller fyllda med hasselnötsmassa. När jag först läste ordet örtkarameller så ryknade jag faktiskt lite på näsan men oj vad fel jag hade.

Guldnötter från Aromia

Dessa karameller var underbart goda! De smakar som kolakarameller och sedan efter ett tag så kommer en len hasselnötskräm fram. Jag varnar er redan nu, de är svåra att låta bli och det blir lätt en till…

Jag är annars allergisk mot hasselnötter men kan äta kakor, tårtor som innehåller hasselnötter om de har blivit tillagade. Mot dessa karameller reagerade jag inte alls, men vill ändå påpeka att risken finns för nötallergiker. 

Karamellerna innehåller: socker, glukossirap, hasselnötsmassa *, sojamjöl, rödbeta, karamellsockersirap, vaniljarom, kondensmjölkarom. Innehåller endast naturliga arom och färgämnen.

*socker, hasselnötter, kakaomassa, kakaosmör, sojalecitin, vannilin

Karamellerna får betyget: 5/5 utan tvekan.

bloglovin

Print Friendly, PDF & Email

5 Comments

 • Jessica

  2009/09/26

  Ojoj, det där låter som riktiga superkarameller som nog skulle passa mig perfekt. Jag menar vem gillar inte kola och hasselnötsmassa =).

  Hoppas du får en toppenhelg!

 • bakmammorna

  2009/09/27

  å vad gott det låter!!!! de måste jag försöka få tag i!

 • Helena Ljunggren

  2009/09/27

  åhå, de där måste jag testa, hasselnötsmassa äts alldeles för sällan 🙂

 • Karin

  2009/09/27

  Wow! Det låter verkligen som att dessa karameller är någonting för mig. Jag kan riktigt känna hur goda de är. Tack för en bra blogg! Ha det bra!

 • Cutecakes-Paulina

  2009/09/28

  Vad goda de verkar, dessa kommer jag att testa!

Kommentera