Nadja provsmakar

Häagen-Dazs Baileys och Macadamia Nut Brittle

 

I helgen slog vi till på stort och köpte lite Häagen-Dazs glass. Förutom vår stora favorit Pralins & Cream så slank även smakerna Baileys och Macadamia Nut Brittle ner i varukorgen. Guuud så gott det var, det piggade verkligen upp i höstmörkret. Pralins & Cream behåller sin första plats hemma hos oss, men Baileys och Macadamia Nut Brittle kommer inte långt efter.

Någon kula av varje glassort räddade söndagskvällen helt klart! Jag älskar dessutom när glassen får mjukna lite, för då kommer smakerna verkligen fram.

Baileyssmaken har tydligen funnits tidigare i frysdiskarna och är nu åter tillbaka på alla glassälskarnas begäran. Jag förstår varför, den är ju god! Om du tycker om att dricka Baileys Irish Cream, då kommer du absolut även att gilla glassen för den smakar precis likadant.

Macadamia Nut Brittle innehåller Häagen-Dazs underbart goda vaniljglass tillsammans med bitar av macadamianötter och krispiga bitar av smörkola, en underbar blandning.

Båda får 4/5 i betyg, skulle ha fått 5/5 om jag inte jämförde dem med ettan, Pralin & Cream. Om du vill läsa mer om glasserna så är det bara att kika in på Häagen-Dasz hemsida.

bloglovin

Print Friendly, PDF & Email

5 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.