Allmänt

Hipp hipp hurra, bloggen 1 år idag!

För exakt ett år sedan så tog jag mina första trevande steg och började med denna matblogg. Mitt första år har gått jättefort och det har varit händelserikt och sååå roligt. Jag har gått tillbaka i tiden och kikat lite bland mina första inlägg och jämfört dem med några av de allra senaste, vilken skillnad! Mina första inlägg var ju inte alls så lyckade men jag fortsatte ändå för att jag tyckte det var skoj.  Jag har lärt mig så mycket på vägen, skaffat mig ett eget domän,  fått så många trevliga besökare (Tack för alla era kommentarer – älskar dem!), fått jättesnälla samarbetspartners (Tack för att ni är givmilda och delar med er så hjärtligt av era varor och produkter). Här kommer några av mina favoriter som jag haft på bloggen under första året…

~***~

Potatislåda med kassler

Potatislåda med kassler

Sega daimrutor

Sega daimrutor (borde egentligen heta Sega Chokladrutor med daimkross)

Fylld ostlängd - närbild

Fylld ostlängd

Lätta köttgrytan

Lätta köttgrytan

Oregano- och paprikabiffar

Oregano-och paprikabiffar

Äppelmuffins med havretopping

Äppelmuffins med havretopping

~***~

Klicka på länken under varje bild så kommer ni till själva recepten. Jag hoppas att ni alla fortsätter att följa bloggen ett år till (*smile*blink-blink*smile*)  för ni blir inte av med mig så lätt.

NYHET! Nu kan man även betygsätta mina recept/inlägg! Om du har provat något recept ta gärna dig tid och lämnade ditt omdöme… för din, min och alla andras skull…

Och till sist…återigen ett stort TACK till er ALLA…utan er skulle inte bloggen vara som den är 😀 .

Print Friendly, PDF & Email

48 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.