Allmänt

Höstens nya TV-program

Nu kommer höstens nya TV-program om mat. Först ut är Paolo Robertos program: Primo Paolo. Paulo åker ner till Italien och lagar mat tillsammans med sin faster Margherita. Programmet startar nu på tisdag (21/10) klockan 21.00 på TV4+ och sänds i 10 avsnitt.

Den 29 oktober klockan 21.00 är det även premiär för Leila Lindholms nya serie: Leilas fest (även här TV4+). I första programmet ska Leila visa vad man kan bjuda på inför Halloween. Inte nog med det så kommer även Leilas jul den 19 november.

Jag kommer vara en av de som är bänkade framför tv:n och tittar. Jag verkligen gillar Leila och hon är en av min favoriter när det gäller alla tv-kockar. Men jag är även riktigt riktigt nyfiken på Paolo Robertos program. Hans kokbok ”Mina fastrars mat” blev en riktig succé vad jag förstår. Är det någon som har den? Berätta gärna om den är bra. Förresten vilken tv-kock är din / eran favorit?

Print Friendly, PDF & Email

4 Comments

 • lina

  2008/10/19

  Jag ser fram emot både leila & paulos program. Sitter också bänkad!!!

 • Tina

  2008/10/22

  Jag tittade faktiskt på Paulo igår och tyckte att det var ganska okej.

 • Fridas kök

  2008/10/24

  Jag väntar också med spänning på Leilas program. Hon är en riktigt inspirationskälla! 🙂 Jag såg även Paolos program. Jag tyckte det var helt ok, men inte mer än så.. Vad tyckte du?

  Trevlig helg!

 • Nadja

  2008/10/24

  Hej Frida,

  Jag håller med dig, det var ok men inte mer än så, kanske lite roligare just för att det där ”italienska” kom fram tydligt i programmet. Jag kommer även att titta på nästa och ge det en chans till.

  Nadja

Kommentera