Nadja provsmakar

Jamies Pasta såser

Nu har vi provsmakat två av Jamie Olivers pastasåser: den med tomat och basilika samt den med tomat och chili.

Pastasåsen med tomat och basilika föll jag pladask för. Den var grymt god och jag kan tänka mig den som bas till mycket, bland annat som toamtsås på pizza. Här serverade jag den med knaperstekt bacon. Betyg: 5/5.

Pastasåsen med chili gjorde jag helt vegetariskt. Jag stekte upp lite grönsaker så som champinjoner, lök, paprika, squash och aubergine. När de hade stekts färdigt hällde jag i såsen som bara behövde värmas upp. Det är lite sting i denna sås på grund av chilin men inte alls så farligt, bara så där lagom. Den får betyget: 4/5.

Dessa pastasåser finns i de flesta affärerna eller så kan ni hitta Toja import återförsäljare här.

Print Friendly, PDF & Email

2 Comments

  • Angelika

    Låter intressant, måste hålla utkick efter detta i affären. Bra att man själv kan välja om man vill ha det vegetariskt eller med kött.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.