Kött

Kebabfyllda pitabröd

Här kommer ett litet tips på vad man kan göra av karréköttet när vädret inte tillåter att man tänder på grillen. Förra veckan skulle vi grilla men vädrets makter sa ett blankt nej och det öste ner regn som sjutton. Då blev det så att jag skar fläskkarrén i tunna strimlor istället och stekte dem frasiga i panna.

Kebabfylld pitabröd

Jag kryddade köttet med kebabkrydda (2-3 msk) för att få ett sting. Sedan kom pitabröden (klicka på länken för att komma till receptet) fram som jag hade gjort och fyllde dem med sallad, tomat, majs, gurka och hamburgaredressing. Detta serverade jag med lite pommes frites. Det blev supergott kan jag lova, så i slutändan var vi inte längre sura för att vi inte kunde grilla.

Print Friendly, PDF & Email

3 Comments

  • Jessica

    2009/06/23

    Fyllt pitabröd går ju alltid hem, gott med strimlad karré, det har jag aldrig testat.

    Nu verkar det ju som grillvädret är här för att stanna ett tag, så skönt.

    Ha det bra!

  • Carro

    2009/06/23

    Jädrans vad gott det såg ut (inte alls ovanligt) när man trillar in här.
    Jag är sugen på att slänga in en beställning på Aromias hemsida. Särskilt kaffet lockar =)
    Ha en fin vecka !

  • anna

    2009/06/25

    Så mumsigt gott ut. Pitabröd är bra man kan fylla det med det mesta.

    Anna

Kommentera