Kött

Klassisk senapsgriljering till julskinkan

Här kommer ett recept på klassisk senapsgriljering till julskinkan. Brukar ni använda den eller har ni vågat er på någon annan? Berätta gärna vilken griljering ni gillar mest på er skinka.

Till en skinka på cirka 3 kg behöver du:

1 ägg, 3 msk senap (gärna en söt/stark och lite grovkornig), cirka 1/2 dl ströbröd,

Gör så här:

Vispa snabbt upp ägget. Blanda ner senapen ordentligt. Pensla skinkan rejält runt om och strö sedan över ströbrödet. Griljera i 250 graders värme i cirka 15 minuter, eller tills skinkan fått fin färg.

ViktVäktarna

  • WW Flex Smartpoints: Griljeringen har totalt 8 smartpoints, vilket inte blir så mycket per skiva. 100 gram julskinka är 2 smartpoints (inkl griljering).
Print Friendly, PDF & Email

3 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.