Nadja provsmakar

Knorr stekpåse med kryddmix

Periodvis så kommer det mängder av nya produkter på marknaden och nyfiken som jag är så har jag massor av prova. En (eller tre ska jag kanske säga) av nyheterna är Kryddmixpåsarna till kyckling från Knorr. Med varje kryddpåse så medföljer även en stekpåse som hjälper till att bevara kycklingens saftighet och dess smaker.  

Påsarna finns i tre olika smaker: Paprika, Barbeque och Lemon & Herb. Alla påsarna är anpassade till 4 portioner och det är toppen, många är annars anpassade till 2-3 portioner. Med dessa produkter vill Knorr hjälpa oss med vår stressiga vardag. De vill visa att god mat inte behöver vara avancerad och tidskrävande. Fyll bara ugnspåsen med kyckling, tillsätt kryddmixen, skaka om och lägg in i ugnen.

Här hemma så har vi hunnit provlaga kycklingben med smaken ”Paprika”. Benen blev väldigt saftiga och möra och hade en mild kryddning. Smaken av paprika var inte alls så stark utan bara behaglig och man fick en liten touch av örter kändes det som. Denna kryddmix speciellt bra till kycklingben eller kycklingklubbor. Betyg: 4/5.

 bloglovin

Print Friendly, PDF & Email

3 Comments

 • Ann-sofi Andersson

  2011/02/19

  Det verkar ju intressant…måste kolla efter detta i min butik så man får prova…vi som äter mycket kyckling i våran familje…..

 • Emma

  2011/02/20

  Har hört talas om det där. Fick ett prov för ett tag sen. Får med testa snart 🙂

 • Mårtenssons kök

  2011/02/20

  Lemon/Herb låter som en god variant.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Lär sig hur dina kommentardata behandlas.