Nadja provsmakar

Kronfågel Deli

Kronfågel har kommit ut med en ny produkt: Deli. Det innebär färsk kryddmarinerad kycklingfilé i tre olika smaker: med bacon och rosmarin, med Västerbottensost och soltorkade tomater och med krämig fetaost. Vi har lyckats provsmaka de två förstnämnda.

Smaken var det inget fel alls på, varken på den ena eller den andra varianten, utan tvärtom det var mycket gott. Det som vi rynkade näsan åt var priset och de små förpackningarna. Den ena förpackningen kostade 53 kr och den andra 48 kr. En förpackning är till för två portioner står det och om filéerna ändå var normalstora så skulle det gå an. Men här är de skurna till mindre bitar och det är nästan så att en förpackning räcker endast till en person.  Så det gillade vi inte alls.  Då är det bättre att själv ta fram en kycklingfilé i normalstor storlek, krydda den med t.ex lite rosmarin och salt och till slut vira in den med en baconskiva. Du får så gott som samma resultat men till ett mycket billigare pris. Betyg på smak får den 4/5 och betyg på pris/förpackning endast 2/5. Slutbetyget blir då 3/5 på grund av detta.

TIPS! Ni som vill provsmaka detta kan finna en rabattkupong på 10 kr på Kronfågelns hemsida. Klicka på länken så kommer du direkt dit.

Foto: Kronfågel

Print Friendly, PDF & Email

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.