Kok/Bakböcker

Leilas nya kokbok

För någon vecka sedan var jag på en pressfrukost i Leilas lilla fina butik i Mood Gallerian, Stockholm, där hon berättade om sin nya kokbok: The Fresh foodie.

Leila Lindholm - the fresh foodie - kokbok -

Leila berättar att med denna kokbok vill hon inspirera och visa hur enkelt det är att laga fräsch och ren mat. Hon säger vidare att i den här kokboken så har hon fokuserat extra mycket på den enskilda råvaran och alternativa recept och med tydlighet lyft fram när recepten exempelvis är glutenfria, nötfria, äggfria, veganska eller laktosfria.

Leila Lindholm - the fresh foodie - kokbok -

Detta är en bok för alla som vill ha en sund livsstil och ändå njuta av fantastisk god mat och sötsaker, alltså ingen ”dietbok” utan en kokbok med fokus på hälsa och välbefinnande med lättlagade vardagsrätter för hela familjen. Boken finns nu ute i handeln och innehåller underbara bilder både på maten, Leila och hennes familj.

Print Friendly, PDF & Email

2 Comments

 • Sandra

  2015/04/28

  Låter som en bra bok. Har du något bra tips på en receptbok för snål ekonomi men ändå lågt kaloriinnehåll/propoints?

 • Nadja

  2015/04/28

  Hej Sandra
  Det enda jag kan rekommendera är att hålla utkick efter reor på olika webshopar på nätet och i Viktväktarnas egna webshop (om du inte går på möten). Jag har köpt många av mina kok/bakböcker på rea. Hälsningar Nadja

Kommentera