Nadja provsmakar

Lindt petit desserts

DSC02858

 

Choklad med en fyllning av chokladmousse eller hasselnötsmousse låter väl gudomligt gott, eller hur? Det tyckte i alla fall jag när jag såg att Lindt hade kommit ut med nya smaker av ljus choklad. Lindts petit desserts är faktiskt inte så märkvärdiga och goda som de låter. Jag provsmakade en bit av varje och visst fanns det ljuvlig len mousse i chokladen men den smakade tyvärr inte så mycket alls, speciellt inte den med chokladmousse.  Jag har inga höga krav alls på choklad, det ska bara smaka gott enligt mig så att man kan njuta av den lilla bit som smälter i munnen. Jag kan säga att jag hellre tar en bit Marabou mjölkchoklad nästa gång jag unnar mig en liten chokladbit.

Lindts petit desserts med chokladmousse får betyget: 3 av 5 möjliga .

Lindts petit desserts med hasselnötsmousse får betyget 3,5 av 5 för den var snäppet godare och smakade lite mera.

Print Friendly, PDF & Email

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.