Nadja provsmakar

Löfbergs lila nya kaffe Crescendo

I förra veckan så fick jag ett paket från Löfbergs Lila. De har kommit ut med en ny sorts kaffe som heter Crescendo. Det är ett extra mörkrostat kaffe som är gjord på Arabicabönor och har en mycket starkare, fylligare arom. Nu har jag hunnit provsmaka den och här kommer mitt betyg:

Jag måste först erkänna att jag gillar inte Löfbergs Lila vanliga mörkrostade kaffe och var lite skeptiskt mot denna. Men jag fick mig en överraskning. Kaffet smakade mycket gott, hade ingen bitter eftersmak och jag gillade den verkligen. Då den är lite starkare än vanlig så kan man ta en skopa mindre men rekommendationer finns på förpackningen som man kan läsa och följa. Detta kaffe passar perfekt till en bit god härlig chokladkladdkaka och jag kan absolut tänka mig att köpa den i framtiden. Mitt betyg blev: 4/5.

Print Friendly, PDF & Email

4 Comments

 • Loulas Kök

  2010/03/04

  Spännande, jag som gillar starkt kaffe måste prova.

 • Anna

  2010/03/04

  Gifflarna som jag ser i bakgrunden ser jättegoda ut

  Anna

 • Eleonore

  2010/03/04

  Åh är de kopparna från hemtex, blev smått förälskad i se rosa 😀 Blommiga koppar är underbart ju!

 • Marias Kakburk

  2010/03/04

  Tack snälla:)!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.