Nadja provsmakar

Löfbergs lila nya kaffe Crescendo

I förra veckan så fick jag ett paket från Löfbergs Lila. De har kommit ut med en ny sorts kaffe som heter Crescendo. Det är ett extra mörkrostat kaffe som är gjord på Arabicabönor och har en mycket starkare, fylligare arom. Nu har jag hunnit provsmaka den och här kommer mitt betyg:

Jag måste först erkänna att jag gillar inte Löfbergs Lila vanliga mörkrostade kaffe och var lite skeptiskt mot denna. Men jag fick mig en överraskning. Kaffet smakade mycket gott, hade ingen bitter eftersmak och jag gillade den verkligen. Då den är lite starkare än vanlig så kan man ta en skopa mindre men rekommendationer finns på förpackningen som man kan läsa och följa. Detta kaffe passar perfekt till en bit god härlig chokladkladdkaka och jag kan absolut tänka mig att köpa den i framtiden. Mitt betyg blev: 4/5.

Print Friendly, PDF & Email

4 Comments

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.