Lövbiffspasta med svamp och purjo

 Pasta är alltid gott och snabblagat.  Här har jag blandat i purjolök, svamp tillsammans med lövbiff och Crème Bonjour Cuisine vitlök och örter. Naturligtvis kan man använda andra grönsaker om man så vill. En perfekt fredagsmiddag, eller vad säger ni?  Ha en trevlig helg!

 

Lövbiffspasta med svamp och purjo, 4 portioner:

500 g lövbiff, 2 förpackningar Crème Bonjour Cuisine Vitlök och Örter, 1/2 purjolök (gärna den gröna delen), 1 burk champinjoner (eller helst färsk), salt, peppar, 4 portioner kokt pasta

Gör så här:

Strimla lövbiffen i tunna strimlor och bryn den sedan i en traktörpanna. När köttet har fått fin färg kan du hälla i den skivade svampen. När all vätska har dunstat bort kan du lägga till den skivade purjolöken. Ta gärna den gröna delen så att maträtten får en färgklick. Här kan man även lägga till lite röd paprika eller annat gott. När purjon börjar mjukna häller du i Crème Bonjour Cuisine vitlök och örter och låter den smälta in och bli varm. Salta och peppra eventuellt efter smak. Servera med nykokt pasta och härligt sallad. Smaklig måltid!

Tips! Välj gärna en räfflad pasta, den tar upp mera av såsen.

5 thoughts on “Lövbiffspasta med svamp och purjo

  1. Det såg då oerhört gott ut ! Jag tror mamma brukar ha i den där färskosten när hon gör potatismos eller om det är någon annan .. Vitlök och örter är det iaf 🙂 Har inte testat det själv, men hon säger att det blir smaskens

    Ha en bra helg !

  2. Hejsan
    Det är så kul med sockerpasta, och man märker ju att det går lättare att göra för var gång. men man kan ju inte göra hur många som helst , fast man vill :). Och missarna riktiga dunbollar är det. Jättefin blogg du har. Ha en go kväll
    Kram Lena

  3. Sv: Ah, tack så himla mycket! Karamellerna och teerna var riktigt goda! Har redan smakat på alltihopa! 🙂

    Maten ser förövrigt hur smarrigt ut som helst!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *