Luca 14: god lakrits från Ninasmat.se

Populära Ninasmat.se sponsrar återigen med lite varor från sin webbutik. Denna gång med god lakrits från danska Black Lakrids! Två fina askar, en söt- och en saltlakrits, lottas ut till en vinnare. Lakritsen levereras i askar som kan fällas ut till ett fat där lakritsen kan serveras. Är du är sugen på lite lakrits? Ja då ska du absolut lämna en kommentar i detta inlägg, för då är du med i utlottningen och har en chans att vinna. Utlottningen gäller endast inom Sverige och fram till klockan 24.00. Vinnaren presenteras imorgon på bloggens facebooksida.

Print Friendly, PDF & Email

92 thoughts on “Luca 14: god lakrits från Ninasmat.se

 1. Skulle vara en perfekt julklapp till min älskade make som bara älskar lakrits. Jag tror dock inte han har smakat den här.

 2. Åhh lakrits vill jag så gärna ha,
  önskar önskar vinnaren är ja` 😀

 3. Jag är gärna med, och länkar din tävling på FB så fler får chansen 🙂

 4. Jag är med och tävlar för jag älskar lakrits och äter det i stort sett varenda dag.
  Hoppas jag har turen med mig för den här sorten har jag inte provat.

 5. Jag är ett riktigt lakritstroll – hoppas jag inte idag igen…kammar noll!
  Lakrits är det bästa jag vet….så hoppas jag får detta paket! 🙂

 6. Den söta har jag hunnit testa! Men den salta lockar lite! Perfa de du skrev om att vika ut kartongen och använda som serveringsfat…de hade jag inte tänkt på 😀 God Jul!

 7. Älskar lakrits, vill vara med o tävla. Vore snyggt på julens godisbord.

 8. Åh jag bara Älskar lakrits, så jag hoppas på tur i dagens utlottning! 🙂

 9. Jag älskar saltlaktrits och sötlaktritsen äts upp av någon annan i familjen!

 10. Jag är också med!
  Maggan! (Fru till Yogi) som älskar din blogg och lakris.
  ps. Yogi gillar din blogg också..Vi brukar läsa veckomatsedlarna och får mycket tips av det till våra middagar.

 11. Åh mums! Mitt svarta guld och kärlek! Finns INGENTING som lakrits i matväg! 😉
  Så…självklart vill jag vara med och tävla!

 12. Jag är självklart med i denna grymma tävling!
  Jag tycker att lakrits är jättegott och det skulle vara perfekt att ta fram på julaftons kvällen!

 13. Gillar inte lakrits själv . . .
  men känner en som skulle bli överlycklig över den julklappen!

 14. Jag vill vinna lakrits åt min underbara arbetskollega som älskar både söt- och saltlakrits. Skulle vara en undebar julklapp till henne. God jul!

 15. Åh, detta skulle passa alldeles utmärkt till min julkalender jag har gjort till min lillebror! Jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska ge han i julklapp dagen innan julafton än, men nu fann jag den klappen och jag kan redan nu se lyckan i hans ögon när han får se att det är lakrits godis!

 16. Lakritsgalen som jag är så vill jag ju inte missa den här chansen 🙂
  Klart jag är med men har inte FB, men det kvittar kanske?

 17. Tar chansen när lakrits lottas ut
  att fylla tantens stora trut
  att med något som är så gott och kul
  få en tyst och fröjdefull jul.

 18. Mmmm, lakris till jul skulle smaka (och för övrigt till vilken annan dag som helst.)

 19. Min fru var helt tokig i lakrits under hela den senaste graviditeten. Den 29e nov fick vi får femte son – och hon är fortfarande lika tokig i det. Hon blir skogstokig om hon inte får sitt lakrits här om kvällarna, så detta vore ju en fin överraskning till mitt hjärta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *