Lucka 1: Baggu från Ninasmat.se

VÄLKOMNA till min lilla julkalender! Jag hoppas verkligen att ni ska kika in här varje dag ett tag framöver och vara med och chansa er lycka till vinst. Julkalendern kanske inte kommer vara världens proffsigaste men jag tror ändå att ni kommer uppskatta den. Det kommer att vara olika vinster, stora som små, och för alla smaker skulle jag tro. Jag önskar er alla ett stort lycka till och passar samtidigt på och tacka alla samarbetspartners och sponsorer som gjorde denna julkalender möjlig. Nadja

 Under lucka ett så vill Ninasmat.se hjälpa er med julhandeln. En vinnare har chans att få den smarta shoppingbaggen Baggu. Den tar liten plats i väskan så du kan alltid ha den med, du sparar in på pengar, du skonar miljön då du inte behöver plastkassar, den tål upp till 12 kilo och den är även tvättbar. Kan det bli bättre? En sådan skulle alla ha! Lämna bara en liten kommentar i detta inlägg och så har du din chans. Utlottningen gäller endast inom Sverige och fram till klockan 24.00.

Vinnaren presenteras imorgon på bloggens facebooksida. Så glöm inte att ”gilla” den. Klicka på länken nedan.

PS! Ninasmat.se erbjuder mina läsare 10 % rabatt om ni julhandlar hos dem. Kika gärna in i deras webbutik då de har många fina produkter och utnyttja rabatten. Glöm ej att skriva koden: nadjaskitchen .

bloglovin

Utlottningen är avslutad och vinnaren blev: Anna Liljeqwist

Print Friendly, PDF & Email

104 thoughts on “Lucka 1: Baggu från Ninasmat.se

 1. Jag vill vara med i din julkalender, så givetvis tar jag också en lott! 🙂

 2. jag är med! 🙂 hatar trasiga kassar speciellt när man har barn bärandes med sig! 🙂

 3. Jag vill jättegärna vinna den här, så himla praktisk den verkar!

 4. Jag tänkte pröva lyckan!
  Tack för din hemsida den har räddat oss många gånger i middagsplanerandet,

  Önskar dig en bra dag!

 5. Jag gillar dig redan på facebook såklart 🙂
  Allt man kan göra för naturen år såklart jättebra och påsar vet man ju att det går åt i stora mängder.
  Superbra tävling!

 6. Jag är med. Är så trött på dem påsarna man köper i affären som inte håller och går sönder.

 7. Jag vill jätte gärna vinna denna påse 😀
  Så får hålla tummarna på att man vinner =D

 8. Självklart vill jag delta i utlottningen. Ofta cyklar jag och vad är bättre än en smart påse att packa i. Fin hemsida du har! Kram Maria

 9. Detta låter som en bra idé. Jag behöver verkligen en sådan påse då mina påsar alltid går i sönder när jag handlar. Jag vet inte vad jag gör för fel. Men en sådana här påse hade verkligen hjälpt mig.

 10. Ja vad kul, julkalender! I’m game.

  Vill gärna ha en smart handlingspåse så man kan spara på miljön! Tack för en bra blogg.

 11. Jag brukar hem från affären stön och stånka, med en bra kasse kan jag lättare handeln kånka…

 12. Kag är med! *räcker upp handen* 🙂
  Smart påse det där, den vill jag gärna vinna.

 13. Jag vill också vara med och tävla om denna kasse! Min egna i tyg håller på att vara uppnött, så det börjar vara dags för en ny 🙂

 14. Jag vill självklart äga en sån påse! =) Hoppas jag vinner!

 15. Använder alltid tygpåse när jag handlar och ser till att det alltid ligger en redo i handväskan. De slits tyvärr ut med tiden så flitig jag är. Denna verkar dock redigt robust att hålla för all go julmat 🙂

 16. Har tyvärr inte facebook, men hoppas jag ändå kan vara med och tävla:) Har letat överallt efter en sån bra kasse, så skulle bli jättelycklig om jag vann en!

 17. Jag lägger hundratals kronor på plastpåsar varje år. Så onödigt! Jag önskar mig en Baggu! 😀

 18. Jag vet precis vem som skulle få den här i julklapp om jag vann den!

 19. Med en Baggu väska,
  jag tar min chans att fjäska,
  för miljökämpar på våran jord så rund,
  som kämpar för att hålla planeten sund!

 20. Ohhhhh nu är jag lite sent ute, men jag vill gärna vara med o tävla, är såå trött på alla plastkassar;))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *