Allmänt

Lucka 1: Baggu från Ninasmat.se

VÄLKOMNA till min lilla julkalender! Jag hoppas verkligen att ni ska kika in här varje dag ett tag framöver och vara med och chansa er lycka till vinst. Julkalendern kanske inte kommer vara världens proffsigaste men jag tror ändå att ni kommer uppskatta den. Det kommer att vara olika vinster, stora som små, och för alla smaker skulle jag tro. Jag önskar er alla ett stort lycka till och passar samtidigt på och tacka alla samarbetspartners och sponsorer som gjorde denna julkalender möjlig. Nadja

 Under lucka ett så vill Ninasmat.se hjälpa er med julhandeln. En vinnare har chans att få den smarta shoppingbaggen Baggu. Den tar liten plats i väskan så du kan alltid ha den med, du sparar in på pengar, du skonar miljön då du inte behöver plastkassar, den tål upp till 12 kilo och den är även tvättbar. Kan det bli bättre? En sådan skulle alla ha! Lämna bara en liten kommentar i detta inlägg och så har du din chans. Utlottningen gäller endast inom Sverige och fram till klockan 24.00.

Vinnaren presenteras imorgon på bloggens facebooksida. Så glöm inte att ”gilla” den. Klicka på länken nedan.

PS! Ninasmat.se erbjuder mina läsare 10 % rabatt om ni julhandlar hos dem. Kika gärna in i deras webbutik då de har många fina produkter och utnyttja rabatten. Glöm ej att skriva koden: nadjaskitchen .

bloglovin

Utlottningen är avslutad och vinnaren blev: Anna Liljeqwist

Print Friendly, PDF & Email

104 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.